5. okt 2009 17:20
u bistvu ne iščem po forumu ampak po kulinariki. ko odprem tale recept, je spodaj slikica svetlih brownijev. no, do tega recepta ne morem. mi lahko pomagate? hvala bannanna_v_slo ;)
5. okt 2009 17:20
u bistvu ne iščem po forumu ampak po kulinariki. ko odprem tale recept, je spodaj slikica svetlih brownijev. no, do tega recepta ne morem. mi lahko pomagate? hvala bannanna_v_slo ;)
5. okt 2009 18:36
Banana, če bi te razumela kaj iščeš, bi ti lahko mogoče pomagala
MM
5. okt 2009 20:11
aja ups. link sem pozabla http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=12038 no, tretjih brownijev mi ne odpre :S bannanna_v_slo ;)
5. okt 2009 20:25
Verjetno še ni recepta v bazi. Meni se je že večkrat to zgodilo, da mi je ob kliku slike odprlo osnovno stran, potem je bil pa recept s to sliko šele naslednji dan objavljen. Mogoče bo jutri.
5. okt 2009 21:18
aha super! se že veselim ;) bannanna_v_slo ;)
6. okt 2009 16:49
pozdravček... iščem stran kjer se je debatiralo o tem katere slaščičarne printajo slike na hostije za na torte...se mogč katera spomni, kje bi to lahko našla hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))
6. okt 2009 20:17
Pekarna Vrhnika. Pa pošljejo tudi po pošti.
Nena
7. okt 2009 9:57
no, pa so browniji tu. točno tako kot si rekla petkica ;) bannanna_v_slo ;)
7. okt 2009 14:10
Prosim za pomoč - ne najdem teme. Nekje je bilo govora o ščitnici in rastlini oziroma čaju za pomoč pri tegobah s ščitnico. hvala in lep dan ZLATA
7. okt 2009 22:47
Prosila bi, če mi katera pomaga najt temo o pripravi buče čajote. Že v naprej lepa hvala. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Špargljeve blazinice