6. jun 2012 23:20
Punce, a mi lahko katera pove, kako je narejena RIBN'ŠNITA? Oh, da ne diskriminiram, če kateri od vas fantov ve, se seveda lahko oglasi.
Vanja
6. jun 2012 23:20
Punce, a mi lahko katera pove, kako je narejena RIBN'ŠNITA? Oh, da ne diskriminiram, če kateri od vas fantov ve, se seveda lahko oglasi.
Vanja
6. jun 2012 23:49
Vanja, bom šla pogledat v kavarno kjer jih izdelujejo.
Se mi pa zdi da sem vidla v ribn´šniti sadje sredi kremšnite .
lp
gazela
6. jun 2012 23:56
Hvala, Gazela.
Vanja
8. jun 2012 20:47
A mi prosim lahko pomagate,pekla sem hrenovke v testu s šunko in sirom v pivskem testu ,zdaj pa ne najdem recepta ?
Hvala za pomoč in lp
marjeta10
9. jun 2012 15:50
jaz jih delam v kvasenem testu, v bazi je pa http://www.kulinarika.net/recepti/10692/mesne-jedi/hitr
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
16. jun 2012 10:20
Pred dnevi sem brala na forumu o reklamaciji termometra ,zdaj pa ne najdem več.Prosim pomagajte.
Engie
16. jun 2012 11:57
V beležki imam shranjeno med priljubljenimi recepti Janežev kremni sladoled v vafljevih skledicah, ko pa kliknem na njega me preusmeri na prvo stran. Tudi v bazi ga nisem več dobila. Ima katera recept shranjen?
f0rk
16. jun 2012 12:12
Hvala Magnolija
Engie
17. jun 2012 14:29
Lepo prosim ,če mi pomagati odgovoriti na moje vprašanje, saj je mogoče bilo že govora o tem na temo ločevalna dieta, ampak ne morem vsega prebrati. Zanima me, kam spada sladkorni grah? Med NEVTRALNO živilo ali ŠKROBNO?
Za suh grah in fižol vem, da škrobna živila, ampak za sladkorni grah ne najdem nikjer. Hvala v naprej. Lp
jašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Mini čokoladni hlebčki