7. apr 2009 20:10
Rimljanka, hvala še enkrat, ravno to sem iskala! rdecapesa
7. apr 2009 20:10
Rimljanka, hvala še enkrat, ravno to sem iskala! rdecapesa
9. apr 2009 7:47
Jernej, sem na službenem računalniku. "Moja beležka" je lepo na levi strani. Se pravi, doma nimam pravega brskalnika, a ne? Pozdravček!
9. apr 2009 8:45
Jaz bi pa vprašala. kje je rubrika "kaj jutri za kosilo",ker je ne najdem. Hvala, lp lunčica
9. apr 2009 8:52
dragička - najprej z REFRESHI poskusi. Navsezadnje bo vse delalo, ker vem, da se je Jernej mučil s kompatibilnostjo za vse brskalnike. Še največje težave so vedno z IE bile, pa tud tam dela, čeprav se zdi najpočasneje.
lunčica - forume smo razdelili na tri sklope in to se nahaja v VEČNO MLADE TEME.
Bojan Administrator
9. apr 2009 11:23
Pozdravljeni! Nekaj časa že brskam po forumu in sicer iščem temo, v kateri se je na dolgo in široko govorilo o teku. O tem, koliko časa hoditi, koliko časa teči od začetka) in kako to stopnjevati. Hvala za pomoč! Moycaa
9. apr 2009 12:48
POZDRAVLJENI ! A KLASIČNE KLEPETALNICE NI VEČ, ALI PA JE NE NAJDEM pol
9. apr 2009 13:25
Hvala Bojanu in majamarko za odgovore. Lep dan! lunčica
9. apr 2009 13:36
pol, seveda je, samo pojdi pogledat na poratlu spodaj, je tripresna deteljica in zraven piše Klepetalnica.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
9. apr 2009 14:56
Moycaa je napisal/a: |
Pozdravljeni! Nekaj časa že brskam po forumu in sicer iščem temo, v kateri se je na dolgo in široko govorilo o teku. O tem, koliko časa hoditi, koliko časa teči od začetka) in kako to stopnjevati. Hvala za pomoč! Moycaa |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko