Prošnje za pomoč pri iskanju v forumih
29. dec 2007 21:36
Nena, najlepša hvala!!!!!!!! LP, Pija. Pingvin
29. dec 2007 23:18
Jaz tudi iščem en recept... Problem je v tem, da ne vem, kako se tem piškotom sploh reče, ampak če vam jih opišem, bo najbrž katera vedela, katere mislim. To so taki trši, noter so rozine, marelice, orehi, mandeljni ipd. Po obliki so pa po navadi taki kot bi črko U prevrnil. Menda se da maso v zmrzovalnik in pol nareže pa da pečt. Lahko kdo pomaga najti in povedati ime? akinela
30. dec 2007 11:16
Iščem od katetke lopatke ,ko je prikazala kako se dela burek.Prosim!
30. dec 2007 11:42
tukaj je ursa obelodanila recept in dodala povezavo na forum
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10821
balonka, mmmmmmmmm bo dober
katka
30. dec 2007 11:45
Iščem temo, ki jo je nekdo včeraj odprl, pa jo ne najdem, sem želela odgovoriti na vprašanje, pa teme ni več...in tako lepo sem napisala. Kaj mi lahko pomagate?
KU-ku
Ime teme je hobotnice!
Anamarija
30. dec 2007 11:56
Saj ne vem, anamarija, če se hecaš ali resno misliš
A tegale nisi našla: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1293 ???
Blanchy
30. dec 2007 12:38
Blanchy, tokrat sem resno mislila, jo nisem in jo nisem našla, pa na kateri strani je bila? Sej stran ne piše ne?
Kako si Blanchy? Tako malo si z nami
Hvala!
Anamarija
30. dec 2007 12:42
Saj nisem tako malo tukaj, anamarija, samo menda se zmeraj zgrešiva
Blanchy
30. dec 2007 13:12
In to s pluskom ne najdeš??? Ojej, ojej. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Peresniki z omako puttanesca
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo