1. dec 2013 10:54
Vilma s,tista,ki je v forumu SOS,omenjala drva za stareiso gospo,prosim pisi mi na ZS.Prodim pa tudi,ce kaksen ve tocno kako se njeno ime tocno napise,da jo dobim v iskalniku.Hvala
andreja m
1. dec 2013 10:54
Vilma s,tista,ki je v forumu SOS,omenjala drva za stareiso gospo,prosim pisi mi na ZS.Prodim pa tudi,ce kaksen ve tocno kako se njeno ime tocno napise,da jo dobim v iskalniku.Hvala
andreja m
1. dec 2013 11:08
Johanna, najlepša hvala za pomoč.
Lep dan!
ursula-ce
1. dec 2013 11:09
Saj "tista" je VilmaS. . Bo treba bolj natančno brat.
Johanna
1. dec 2013 11:17
Mi ne da rezultata.Bi bila tako dobra in mi dala povezavo do njenega ZS?
andreja m
1. dec 2013 11:26
andreja m, pojdi v temo SOS..., poišči njen prispevek in klikni na pismo desno od njenega imena.
lp
mzm
1. dec 2013 11:43
Najlepsa hvala obema.Se prej,ko sem vprasanje postavila sem gledala,spregledala temo in mislilla,da je tema ukinjena_nisem na racunalniku in se opravicujem za pisne napake.
andreja m
1. dec 2013 12:10
Andreja, bi ti že prej kopirala povezavo do Vilme, a se mi je dozdevalo, da bi lahko bilo moteče ...
Se mi je šele kasneje posvetilo zakaj želiš kontaktirati z njo. V upanju, da zadevo rešita v obojestransko zadovoljstvo, se opravičujem in ti želim vse dobro.
Johanna
1. dec 2013 12:39
Ja sem jo kontaktirala,a je zal res predalec.Bi sla tudi zastojn.Dober kuhar pa je blizu.ce sem zleht.
andreja m
3. feb 2014 12:04
Ker ne vem v katerem forumu bi vprašala,vas sprašujem tukaj.Upam,da mi šefi ne bodo zamerili.Ali je mogoče gledati po internetu v živo A KANAL,POP TV?Res je neumno vprašanje,ampak bi bila zelo vesela odgovora.Vnaprej se zahvaljujem za odgovor,ki bi ga bila zelo vesela.
andreja m
16. feb 2014 19:37
Pozdravljeni,iščem in brskam pa ne najdem recepta za hrenovke v pivskem testu,bile so zelo dobre,pa bi jih spet naredila,hvala za pomoč in lep večer.
marjeta10Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Pekoča paradižnikova juha