20. apr 2009 20:56
Bo ta kar ta prava. Vedela sem, da je nekaj s prazničnim pecivom, pa mi ni uspelo priti do nje Hvala ti, dixi! Margot
20. apr 2009 20:56
Bo ta kar ta prava. Vedela sem, da je nekaj s prazničnim pecivom, pa mi ni uspelo priti do nje Hvala ti, dixi! Margot
24. apr 2009 13:36
Ali mi lahko prosim pomagate najti kakšen recept, ki vsebuje mešanico stročnic (kupila sem jo v eurospinu), pa ne vsebuje mesa? Jaz sem našla samo Ješprenj - ričet s krompirjevo polento, ki pa je s prekajenim mesom, tega pa nimam. Hvala in lep dan. RadaJem
24. apr 2009 20:55
Zadnjič sem med iskanjem palačink pri strani naletela na recept,pa se ne morem spomniti,kako se mu reče... Bila je kot nekakšna pita iz kromprijevega testa,nadevana pa z (ali ohrovtom ali pa špinačo) in mascarponejem,po vrhu spet pokrita s testom in pečena.Ve kdo kaj je to za en recept? Roncolino
26. apr 2009 18:54
Neuspešno iščem forum, na katerem je bilo postavljeno vprašanje, kje oz. kdo zamenja zadrgo na usnjeni jakni. Mi lahko pomagate?
Gobica
27. apr 2009 23:36
Tega foruma sicer ne poznam, zadrgo na usnjeni jakni ti verjetno zamenja popravljalec obutve, ima šivalni struj za usnje, menjajo zadrge na škornjih......
ežoj
11. maj 2009 9:16
Prosim za pomoč,ne najdem teme o davčni napovedi mlajšega datuma.V Svet na kanalu A sem prebrala ,da gdo ne dobi odločbe z davčne v maju naj......Kaj?Nisem prebrala do kraja. golubić
11. maj 2009 11:38
golubić - če ne dobiš odločbe do konca meseca maja, jo moraš sam izpolnit in poslat njim na DURS... - mislim da je rok do konec junija 2009 (v takem primeru) Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 11. 2009 11:38
11. maj 2009 13:59
majamarko ,najlepše hvala za odgovor.LP golubić
12. maj 2009 12:50
Včeraj sem poslala komentar na temo prenovljene strani - žal ga danes ne najdem več. Pomoč? lp, vanjatajnsekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Bučna juha s kokosovim mlekom