22. apr 2008 8:49
Čao, jaz bi pa lepo prosila, če mi kdo lahko pomaga pri iskanju Sacher rezin. Nekje sem nekoč videla recept, zdaj pa ga nikakor ne najdem. Lepo prosim za pomoč. Lep pozdravček, S.
22. apr 2008 8:49
Čao, jaz bi pa lepo prosila, če mi kdo lahko pomaga pri iskanju Sacher rezin. Nekje sem nekoč videla recept, zdaj pa ga nikakor ne najdem. Lepo prosim za pomoč. Lep pozdravček, S.
26. apr 2008 22:17
prosim, če mi lahko pomagate poiskati recept oz. sliko torte, ki izgleda kot košarica jagod in je ob straneh obložena s keksi. muffin
28. apr 2008 20:13
Jaz bi pa prosila, če mi lahko najdete temo v kateri je bilo govora o nekih tabletih, ki pomagajo pri hujšanju. Kupijo pa se v DM-u. Hvala!! vida u.
28. apr 2008 20:58
Morda misliš http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9912 je med posti DM omenjen kot najcenejši prodajalace teh tablet...
28. apr 2008 21:44
Mi lahko katera prosim pomaga poiskat temo v kateri je oseba iskala varstvo ta dveletnega otroka. Tema je bila gor pred dvema dnevoma, zdaj pa je ne najdem. Gre se mi zato, ker sta bila navedena dva pogoja, ki me zelo vlečeta, znanje francoščine in slovenščine. hVALA ŽE V NAPREJ. LP vESNA
28. apr 2008 22:10
Super stana, hvala še enkrat. lp Vesna
29. apr 2008 19:34
Iščem in ištem, toda ne najdem ... Pita(?) narejena iz starega kruha, jabolki ...
Hvala za pomoč, saj ne gre, da bi poročno kruhovo srce pojedle.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton