6. sep 2016 19:26
O super , mi je v veliko pomoč.
martina
6. sep 2016 19:26
O super , mi je v veliko pomoč.
martina
6. dec 2016 15:57
Nikjer ne najdem recepta,lansko leto sem delala kupčke z karamelizirannim sladkorjem,v katerega sem dala maslo,nato drobljene orehe...naprej se ne spomnim več.lepo prosim,če ima katera recept,ali se ga pribljižno spomni naj mi ga napiše...aja na koncu sem kupčke z žlico dajala na peki papir in v hladilnik da se strdijo...hvala,hvala že v naprej.
6. dec 2016 21:02
Saj ne vem, če je to pravi forum oziroma se mi zdi, da sem pred časom tukaj že nekaj zasledila na to temo, a trenutno ne najdem, zato prosim za pomoč. Namreč, kako pri določenem receptu sprintam več oz. vse slike, razen ene?
Hvala za pomoč
7. dec 2016 0:04
kača je napisal/a: |
Saj ne vem, če je to pravi forum oziroma se mi zdi, da sem pred časom tukaj že nekaj zasledila na to temo, a trenutno ne najdem, zato prosim za pomoč. Namreč, kako pri določenem receptu sprintam več oz. vse slike, razen ene? Hvala za pomoč kača
|
Žal ne moreš, samo glavna slika se natisne pri receptu.
20. feb 2017 6:19
Prosim za pomoc...ali se je ze pisalo o tem kako ocistiti cisterno za vodo.Koristim jo za zbiranje kisnice in kjer so se nabrale gljivice bi jo rada oprala samo da ne vem kaj lahko uporabim.
Hvala v naprej.
20. feb 2017 10:42
Prosim za pomoč pri iskanju. Verjetno je bilo že govora na forumu, kako se pripravi hrustljava
račka kakršno strežejo v kitajskih restavracijah.
20. feb 2017 17:13
https://www.kulinarika.net/recepti/1109/eksotika/pekinsk
20. feb 2017 17:20
golubić je napisal/a: |
Prosim za pomoc...ali se je ze pisalo o tem kako ocistiti cisterno za vodo.Koristim jo za zbiranje kisnice in kjer so se nabrale gljivice bi jo rada oprala samo da ne vem kaj lahko uporabim. Hvala v naprej. golubić
|
verjetno mislis alge. Imas cisterno za zalivat ali za pitno vodo?
20. feb 2017 19:02
Uporabljam jo za zalivanje vrta
20. feb 2017 19:26
Hvala rebecca.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Orehova rolada