mene pa zanima, če pozna katera kakšen dober verz, o svetem miklavžu? prijateljice bi rada malo obdarila, pa bi rada zraven še kaj pripisala!
če pozna katera,..lepo prosim da ga napiše!
že v naprej hvala
mlada kuharica
mlada kuharica mlada kuharica
mene pa zanima, če pozna katera kakšen dober verz, o svetem miklavžu? prijateljice bi rada malo obdarila, pa bi rada zraven še kaj pripisala!
če pozna katera,..lepo prosim da ga napiše!
že v naprej hvala
mlada kuharica
mlada kuharica mlada kuharica
1. dec 2007 14:16
zdi se mi, da je to podvojena tema, pa brez zamere Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 01. dec 2007 14:17:44
1. dec 2007 16:45
ni problema,...možno je da je že kakšna tema glede tega,....a jaz jo nisem našla,...je pa res da nimam plus paketa! lp mlada kuharica mlada kuharica
1. dec 2007 17:41
Tale forum je najnovejši: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1247
Saj iščete lahko tudi tisti, ki nimate Plus paketa, samo manj zadetkov dobite, a ne? rimljanka
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 01. dec 2007 19:48:58
1. dec 2007 19:25
ja,...samo da se meni ni nič odprlo! hvala za poiskane pesmice mlada kuharica mlada kuharica
1. dec 2007 19:49
Kako, saj odpre! rimljanka
1. dec 2007 20:43
nepluskom odpre en zadetek, ki pa je večinoma čisto "mimo" hehe katka
1. dec 2007 21:53
No ja...................je pač treba prave besede izbrati. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Rumove kocke