2. dec 2007 18:03
Ej, punce, zlate ste, hvala za lepo mišljenje o postu, čeprav se mi nekako zdi, da je edini novi recept za vse, tist ta prvi. Katka tebi hvala ( ma nisem car, če bi bil le... , moram pazit na pikice, atina jih šteje ).
Kyara, tebi posebna hvala za lepo mnenje, ker vem, da nisi študentka ( saj veš, tele mlade punce padejo na" olderly gentelman ", tako si verjetno mena zamišljajo ( v resnici, jaz pa mlad, v najboljših letih )).
Cila, a da je tako poučan recept.........., kdo bi si mislil, bom prebral še enkrat ( vseen hvala ).
Atina, veš da se spomnem, da ti preštevaš pikice ( hvala, da mi odpustiš ), za tist presledek za oklepajem pa niti ne vem. Veš, to sem menda že kje povedal, v naravoslovju so naravni zakoni in ti veljajo, v družboslovju, si en birokrat izmisli zakon ( število pikic ) in to naj velja. E, neče da može, vsaj pri meni, število pikic pomeni dolžino misli, ki ni dokončana, ker ..............................
Kakorkoli obrnete, kot sem že povedal, zlate ste, edino je Loni priznala, da je dobila idejo za omako bolonjeze, naš rimljan iz začetnega posta ne bev ne mev ( zdej si žveči pasulj in si misli..... )
ežoj