Iščem

janca  

član od: 8.8.2002

sporočila: 111

tema odprta - 8. avg 2002 13:03 | ogledi: 1.486 | odgovori: 2

V rubriki Lokali-ocene sem zasledila pizzerijo PIAZZA, ki je dobila kar 50 točk. Večkrat sem v Ljubljani službeno in bi mi kar prav prišlo poznavanje takih lokalov. Zato me zanima, kje je ta lokal? Mi lahko pomagate?

Hvala in lp

Marjanca

mc maya  

član od: 28.11.2001

sporočila: 474

8. avg 2002 13:08

Piazza je za bežigradom na Parmovi, zraven hipermarketa Živila maja

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. avg 2002 13:25

Nešteto obiskovalcev nam piše, naj pišemo zraven ocene, kje se lokal nahaja... Nekaj reči v zvezi s tem: 1. Želimo da gostinci prijavijo svoj lokal v KulSlo in ne vem, zakaj bi jim z oceno delali reklamo, če niso toliko... da bi ga prijavili 2. Ocenjevalci ste vi in je težko zahtevati od ocenjevalca, da pove natančen naslov. To ni njegova naloga. 3. Če bi bil še točen naslov bi prihajalo do večjih zlorab ocenjevanja, saj bi se ocenjevanje spremenilo v samopromocijo Pred časom smo k vpisu povabili preko 1500 lokalov, pa je odziv takšen, kot pač je. Glede na to, da vsakih 40 sekund nekdo izmed obiskovalcev pride na portal, to postaja dejstvo, ki ga tudi gostinci ne bodo mogli večno zavračati. MEDIJI SE RAZVIJAJO in ko bodo gostinci uvedeli, da imajo na naši strani mesečno preko 20.000 potencialnih gostov, bodo prijavili svoj lokal. Poleg članstva lahko vsak odda osnovne podatke o lokalu (vendar več kot je v imeniku) brezplačno! Torej denar ni in ne more biti izgovor. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti