![](/userdata/avatar/88Y4FXCZ0WFP5Z0RTI1Z.jpg)
30. nov 2007 12:29
Jelenčkova, pa pazi se, od Jade mož je policaj, bo treba kako posebno strategijo udarit.
Štorklja, a kakih ostankov barv za pirhe tudi nimaš? Stana je pa verjetno v službi in nima ravno časa za čekiranje kulinarike.
Loni Makaroni![](/forum/icon_smile_rozica.gif)
30. nov 2007 12:29
Jelenčkova, pa pazi se, od Jade mož je policaj, bo treba kako posebno strategijo udarit.
Štorklja, a kakih ostankov barv za pirhe tudi nimaš? Stana je pa verjetno v službi in nima ravno časa za čekiranje kulinarike.
Loni Makaroni
30. nov 2007 12:32
Loni tudi med nami se najde kaka policistka tako da se njenega moža nič ne bojimo. Jelenčkova ena skupna akcija pa jo najdemo! Začetnica
30. nov 2007 12:34
Ja, začetnica,...se strinjam, akcija! Jelenckova
30. nov 2007 12:34
Ampak policaji morajo pa ja bit na pravi strani zakona
30. nov 2007 12:35
Hudiča, če se gre pa za obarvano kokosovo moko! Veš, da bom jo pomagala kolegici dobit!
30. nov 2007 12:40
štorklja, barve kupiš v večjih centrih - v malih tubicah od Schwartaua. so pa na drugi slikci pri tem receptu http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10549
30. nov 2007 12:41
Loni kaj s temi za pirhe tudi lahko al nas farbaš? Začetnica
30. nov 2007 12:45
seveda lahko, vsako leto si naredim zalogo...
30. nov 2007 12:45
ZAČETNICA je napisal/a: |
Hudiča, če se gre pa za obarvano kokosovo moko! Veš, da bom jo pomagala kolegici dobit! ![]() ![]() ![]() |
30. nov 2007 12:48
Punce, zeleno kokosovo moko ima stana, ki je v Lj, ne Jade, ki ima nekaj pikic meni tako všečne črne. Pa za Val tudi vem, da je imela dotično moko, sem ji jo sama dostavila - sem bila kurirka med Stano in njo. Morda pa ne bo treba posebnega vojnega načrtaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Bretonske palačinke
Vanilijeve rolice