25. jan 2008 14:05
Stara škoda. Pa drugič. Saša
25. jan 2008 14:05
Stara škoda. Pa drugič. Saša
25. jan 2008 15:12
Ja Stara bomo mislile nate, sploh ko si nam že poslala kavico. Druge se pa vidimo... Me prav zanima Basti kak je ta Che.... Metka korosica
25. jan 2008 15:31
Želim vam prijeten čvek! Ognjič
25. jan 2008 17:55
Dečve, srečanje je en fajn voržeh za režat se ko pokjene čvešple. Srečno !!!
25. jan 2008 19:05
Oooooooo, škarpina, pozdravljena na KulSlo - pa le še nisi čisto pozabila na nas
Blanchy
25. jan 2008 20:01
Neeeee, kje pa, nikoli ne pozabim na vas in sem res vesela, da se naši člani bolj pogosto srečujejo ob klepetu v prijetni družbi, se medsebojno spoznavajo in izmanjujejo izkušnje. nazdravljam vsem klepetuljam (žensko-moškim), ki so s svojo dobro voljo, idejami in nasveti steber kulinarike. Le tako naprej
25. jan 2008 20:19
seherezada, moj zapis je ciljal na Che Guevaro in Castra, no.......................ker ste najbrž na njegove telesni stražarje pozabile.............
Ampak, zdajle se itak fino imate, kajne?
rimljanka - zasebno mnenje
25. jan 2008 21:44
Samo da na hitro poročam. Ja fajn je bilo, nasmejale in načvekale smo se .... Večerni pozdrav vsem udeleženkam, pa tudi tistim ki nas spremljate preko KulSlo korosica
3. feb 2008 23:47
Super, da ste se imele lepo. Sem mislila na vas, ko sem se tisti petek vozila mimo Havane. Ampak žal ni bilo časa, da bi se ustavila in vas prišla pogledat. LP PecenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Pizza s pršutom