29. nov 2007 18:54
Glede na to, da vsak mesec na naši strani objavijo en recept, povejmo še, da je izšla posebna izdaja revije Dober tek-recepti: Domače slaščice, mislim, da je nekaj čez 80 receptov. rimljanka
29. nov 2007 18:54
Glede na to, da vsak mesec na naši strani objavijo en recept, povejmo še, da je izšla posebna izdaja revije Dober tek-recepti: Domače slaščice, mislim, da je nekaj čez 80 receptov. rimljanka
30. nov 2007 19:28
Andreja č., hvala za informacijo, danes sem kupila revijo Božični kolači in sem rabila kar par ur, da sem si ogledala recepte na CD-ju. Res se jo splača kupit, revije sicer še nisem prelistala, CD pa je enkraten. Vsak recept ima zraven sliko. Je pa res, da so opisi bolj skopi in ni ravno za začetnike, pa hrvaški jezik bi morda mlajšim delal težave.
Za tiste, ki jo boste iskale - dobila sem jo v ta velikem Mercatorju v Kranju.
Lijana
30. nov 2007 20:02
dixi je napisal/a: |
Jaz pa sem pri svakinji videla revijo Dober tek. Ne vem točnega naslova, vendar so noter samo recepti za piškote in peciva. Sem gledala v Tušu, a je niso imeli. Res škoda, ker so recepti preprosti. dixi |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Goveja juha z valjanimi rezanci