6. jan 2008 12:58
a na zs ti nč ne odgovori? če tui ne odgovori pa pojdi mal na obisk ... sej imaš njen naslov :) Lp,Tatjana
6. jan 2008 12:58
a na zs ti nč ne odgovori? če tui ne odgovori pa pojdi mal na obisk ... sej imaš njen naslov :) Lp,Tatjana
6. jan 2008 13:32
ne posojaj konja,denarja,moža no sedaj pa še Rama knjižic. anaeva
6. jan 2008 13:36
Pesnica, ti kar korajžno napiši njeno ime, bomo videli, koliko jo bo sram! Lisa
6. jan 2008 16:36
Lisa je napisal/a: |
Pesnica, ti kar korajžno napiši njeno ime, bomo videli, koliko jo bo sram! Lisa |
Pa še na najbolj pošten način se bo naučila odgovornosti. Mislim nekateri pa tudi nimajo niti kančka slabe vesti...
Lep dan in veliko se smejte
6. jan 2008 16:42
Spomladanske slaščice - 2001 sladke zimske pravljice - 2002 domače slaščice - 2003
Pa še mala prošnja... če bi kdo vedel, kje bi se dalo dobiti zgoraj navedene Ramine knjižice (v pdf. formatu), bi bila zelo vesela, da mi pošlje link (oz. če jih bo kdo uspel poskenirati in prilepiti link).
Lep dan in veliko se smejte
6. jan 2008 17:52
Hvala za link. Sem si sprintala recepte!!! LP Peca
6. jan 2008 19:20
Jaz imam doma naslednje knjige:
Pecimo skupaj
Sladka darila
Domače slaščice 1 in 2
Recepti za ljubitelje peke
Sladke zimske pravljice
Sladke dobrote
Če katera potrebuje, naj mi pošlje zs, bom poskenirala in poslala
Lepo se imejte
Majda
6. jan 2008 19:43
začetek decembra sem poslala ramine kode-knjižice še do danes ni-naj jih kura brcne kuharca37
6. jan 2008 19:58
tudi jaz bi potrebovala knjižico ,če mi lahko kdo pošlje link ali skenirano Spomladanske slaščice!Najlepša hvala in lep pozdrav! marjeta10
7. jan 2008 22:49
Ja, res naj jih kura brcne. Tudi jaz sem poslala kode v začetku decembra, pa še nič KajcikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev