Ali katera ve, kje bi dobila lonec, najraje ekonom, ki ima v kompletu original vstavek za kuhanje v pari. Ne mi svetovat AMC-ja, ker tega že poznam. Upam na hitro ukrepanje
Čau
zoja
Ali katera ve, kje bi dobila lonec, najraje ekonom, ki ima v kompletu original vstavek za kuhanje v pari. Ne mi svetovat AMC-ja, ker tega že poznam. Upam na hitro ukrepanje
Čau
zoja
27. nov 2007 13:27
Jaz imam Tefal Qick, 6l ekonom, ki ima v originalu to mrežico. Imeli pa so različne velikosti: 3l, 6l, 10l lonce. Lahko si nastaviš kuhanje, normalno ekonom ali pa kuhanje pri katerem ohraniš več vitaminov npr. za zelenjavo. Lp, Simona
27. nov 2007 13:43
Poglej v Hoferju. Pred nedavnim so jih imeli v akciji v kompletu: 6 in 3 litrski lonec z vložkom za kuhanje v pari. Cena je bila okrog 55 €. Proizvajalca žal ne vem. LP, rdecapesa
27. nov 2007 14:48
Jaz imama WMF ekonom lonec, ki ima vstavek za kuhanje na pari. Vem, da jih še prodajajo, ker sem ravno prejšnji teden bila v njihovi trgovini. Sporočilo je spremenil(a) karnak dne 27. nov 2007 15:11:49
27. nov 2007 16:11
mi imamo tega, ki je zdaj v quelle bannanna
28. nov 2007 0:02
glih sem hotela to predlagat : poglej v quelle ! GOSPAKATJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Veseli tiramisu