V italiji sem kupila testenine (školjke) velike kot npr. otroška pest. Našla super recept in so bile njam:) Sedaj pa jih nikjer več ne najdem v Sloveniji. Ali jih je kdo videl? Kje?
cebelcaa
V italiji sem kupila testenine (školjke) velike kot npr. otroška pest. Našla super recept in so bile njam:) Sedaj pa jih nikjer več ne najdem v Sloveniji. Ali jih je kdo videl? Kje?
cebelcaa
27. nov 2007 12:32
Mercator. Vsaj pri nas. Lisa
27. nov 2007 12:38
Cebelcaa, en čas je velike polžke imel Lidl - kakšne 4, mogoče 5 cm so veliki. cherry
27. nov 2007 12:51
res so fantastične te testenine! različne oblike, barve in sestave... wow ;) prvič sem jih vidla na avtocestnih postajališčih v italiji in franciji, pri nas pa jih žal še nisem zasledila... dajte sporočit, če jih je kdo pred kratkim tudi pri nas kje dobil. andreja_
27. nov 2007 12:56
Hipermarket Merkator jih je imel. Veri
27. nov 2007 12:59
Mene pa zanima, če še kje prodajajo metrske špagete. Uly
27. nov 2007 12:59
Naredite jih lahko tudi same, Veri je dala par super nasvetov glede tega, pa tudi recepti so v bazi. Tudi aparat za valjanje ni tako blaaazno drag, pridejo pa rs čisto druge kot kupljene! katka
27. nov 2007 13:02
Takšne sem kupila na postajališču ob avtocesti, ko smo bili namenjeni v Benetke. Testenine so izgledale kot kakšne male košarice, napolnila sem jih z mesno - zelenjavno maso in malce zapekla. Božansko!
Imeli so ji pa tudi v trgovini Eurospin (pretežno italijanska roba), sicer ne vseh tistih krasnih oblik, ampak kar nekaj...
titta=
27. nov 2007 18:35
školjkice imajo v mercatorjih. ravno danes sem videla. od agnesi bannanna
27. nov 2007 18:52
V Lidlu jih tudi imajo. LP tejka77Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajska rdeča curry pasta
Ocvrtki s sirom in salso verde