3. dec 2007 13:16
zdenkus, jaz sem si kuhinjo "planirala" tako, da imam na omarici v kotu, kjer ni nič svetlobe vse strojčke, ki so tuid priklopljeni, tako da lahko takoj delam z njimi. Delovna površina je pa pult pod oknom, kjer ne sme bit nič, razen zadnje čase to dopustim shakerju, ker ga toliko uporabljam. Pult je levo od štedilnika, desno od njega pa je pomivalni stroj, na katerem imata ponosno mesto mikser, brez katerega mi živeti ni in vodogrelec, ki poskrbi, da se vse precej hitreje zgodi.
Jaz mam rajši več strojčkov, pa vsakega za svoj namen, ker se mi zdi, da taki boljše (dlje) delajo, pa ker crkne ena stvar, ne crkne vse, pa ker delam več stvari naenkrat in ne vem, kako bi sfolgala z eno mašino... Recimo, mikser mi meša beljake v snega za pecivo, multipraktik strga korenček za juho ali dela krhko testo za recimo kiš, paličnjak, seklja čebulo, v sladoledarju se dela sladoled, kruhomat peče kruh, mv pa odtajuje in pogreva hrano za psičko... potem pride lubi in bi se rada pocartala in naredim v shakerju še ledeno kavo - če bi morala prej pomit posodo od čebule, bi me vse minilo;) To seveda gre naenkrat, če otrok spi;)
Veri