Hrana za poroko

spelapusnik  

član od: 26.11.2007

sporočila: 3

tema odprta - 26. nov 2007 18:56 | ogledi: 3.262 | odgovori: 2

Pozdravcek vsem skupaj

Sem nova clanica pa me zanima ce se je katera porocila v okolici Celja ter kaksen poročni meni je imela?

kaj mi priporočate??

špelca

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

26. nov 2007 20:32

Mislim, da boš veliko zvedela na forumu Najina poroka. No, tudi druge reči, ne samo menuje. http://www.najina-poroka.com/ Jelenckova

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

27. nov 2007 23:12

hoj, saj nima dosti opraviti s poroko v okolici celja, je pa zanimivo. torej, bili smo na ohceti v okolici trsta in je bila "mešana ohcet", nevesta zamejska slovenka, ženin pa italijan z juga. po rezanju torte je padla debata o meniju z nevestino mamo. pripovedovala je o svoji zadregi, pri izbiri jedi za tako zelo različne okuse in navade. menda ji je bil v veliko pomoč lastnik gostilne, ki je vso stisko razrešil kot s čarobno palico: pršut imajo vsi radi, za tiste iz slovenije goveja juha, za italijane pa špageti, špinače ne mara skoraj nobeden, jejo jo pa vsi, če je meso okusno, se ga nihče ne bo branil, solata mora bit!, krompir na servirne krožnike, ne na individualne, torta velika in sočna, dosti dobrega vina in šampanjec naj bo hladen! PIKA ohcet je bila fenomenalna in krožnikov še prati ne bi bilo treba. GOSPAKATJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti