Sesalec?

tisdno  

član od: 17.11.2002

sporočila: 117

27. nov 2007 10:51

Atina pa tudi prah gre nazaj v zrak, nekaj ga pač ostane v vrečki, ampak ne pa vse, pri vodnem pa gre v vodo. Jaz sem prej imela vodni sesalec pač kr en, bolj srednja varianta, ampak sedaj ko imam vrhunskega, ki ima tudi paro, tavek za likanje, sem pa ful zadovoljna. Res pa je Atina, da sem prej večkrat sesala, čeprav mi ga ni težko po uporabi očistiti, ampak imaš prav, da kar malo zavlačujem s sesanjem. Joj danes moram že nujno sesat. SILVA

alenka5  

član od: 24.2.2006

sporočila: 196

27. nov 2007 12:02

Tisdno - kateri je ta vrhunski vodni sesalec? Sama sem imela od Batagela vodni sesalec pa ga nočem več, če mi ga podarijo. Težak in zoprn začiščenje. Meni je še vedno najbolj všeč Vorwerk, ki sicer ni vodni, je pa drag ampak ga ne zamenjam. lp alenka alenka5

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

27. nov 2007 18:01

Tisdno, mene pa zanima, kje si kupila ta sesalec in kakšna je cena? lili_stef

tisdno  

član od: 17.11.2002

sporočila: 117

28. nov 2007 11:07

Cena .. moram premislit, jaz plačujem 70 EUR na mesec (dajo na obroke),  leto in pol, se reče 1260 EUR, sedaj pa mislim, da je tam cca 250 EUR več. Ampak poleg tega se dobila še za darilo Therapy Air za 40 EUR, čeprav je bila takrat cena 400 EUR in njihove nože ki so božanski.  Kupila pa sem ga, če te zanima, ti pošljem na zasebno sporočilo ime tega fanta in telefonsko, ki sem ga jaz spoznala v Celju v Tušu in je enkraten. SILVA

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

28. nov 2007 11:21

Uporabljam Rovus 3000. Majhen, lahek, enostaven za uporabo, dovolj močan. Ga ne zamenjam za sesalec na vrečke, niti za zlatega! ;) Je pa Rovus 3000 cenovno zelo ugoden in z njim nisem imela nobenih težav. Je pa res en fini občutek, ko zlijem vso tisto umazanijo proč. Naredili smo tudi test - najprej smo posesali z navadnim sesalcem (na vrečke), potem pa še enkrat z Rovusom. Verjetno mi ni treba poudarjati, koliko umazanije je za sabo pustil navadni sesalec (Hoover). s0ncek*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti