25. nov 2007 12:57
Pozdravljena !
Moja znanka hodi v Lineo Snello že leto in pol (vmes je imela prekinitev) in je shujšala za približno 20kg. Je pa to zelo drag "hobi", saj je do sedaj porabila okrog milijon sit
, vozi se trikrat na teden v eno smer 40 km, pri njih kupuje neke energijske oziroma čokoladne ploščice,itd.
Je pa zanimivo to, da se prehranjuje "bore malo", kar pomeni, da večinoma dobesedno strada. Ogromno hrane je črtala s svojega jedilnika, kar se ji pozna tudi na koži, saj ima kar nekaj težav zaradi pomanjkanja vitaminov.
Sicer ona pove, da je zadovoljna (ker lahko sedaj nosi bolj "normalne" številke oblačil kot prej), je pa opazila, tudi to, da bolj ko se približuje koncu obiskovanja njihovega salona (Linea Snella), da so tudi tam zaposleni manj prijazni do nje.
Sicer sem sama prepričana, da bi z njenim načinom prehranjevanja enak rezultat dosegla v veliko krajšem času (in prišparala na času, denarju, vožnjah), predvsem pa bi lahko bolj zdravo živela.
Sem pa tudi sama bila v istem salonu in sicer sem za 5 obiskov odštela takratnih 40.000 sit. Rekla sem hvala lepa in zaprla vrata za seboj.
Vsekakor odsvetujem obisk v njihovem salonu, se pa strinjam z nano1, ker poznam tudi nekaj "žrtev", ki jim denarja niso vrnili. Žal
blažkaa