25. nov 2007 13:08
Če uporabljaš internet explorer probaj prešaltat na firefox ali obratno, mogoče je kaka napaka v tvojem privzetem bskalniku, probaj, mogoče ja kakšna "leva fora"... katka
25. nov 2007 13:08
Če uporabljaš internet explorer probaj prešaltat na firefox ali obratno, mogoče je kaka napaka v tvojem privzetem bskalniku, probaj, mogoče ja kakšna "leva fora"... katka
25. nov 2007 13:10
lili_stef, vse skupaj je malo nenavadno. Obrni se na jerneja, morda ti bo on lahko kaj povedal. Misim, da ne more biti tako, da bi, recimo ežoj, ki nima pluska, to vse videl, ti, ki ga tudi nimaš, pa ne.
Jaz seveda tvojega pogleda ne morem preveriti, ker pač imam pluska. Najbrž je kaj s tvojim računalnikom ali programom, ki ga uporabljaš. Pri tem ti pa jaz ne morem svetovati. Piši torej Jerneju na ZS.
rimljanka
25. nov 2007 13:39
Katka lopatka hvala lepa. Sem ugotovila, da na firefoxu lahko vidim vse slikice, to pomeni, da je pri meni napaka. lili_stef
25. nov 2007 14:01
Me veseli, da si uspela zrihtat! katka
25. nov 2007 15:29
Rimljanka, če niimaš znakca zraven imena ne pomeni da nimaš pluska. Anamarija
P.s. Si vidla, jaz imam pluska
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 25. nov 2007 15:30:07
25. nov 2007 15:32
Evo,zdaj pa ga imam zares
za Rimljanko.
Anamarija
25. nov 2007 15:42
No ja, motiti se je človeško. Sem pač prepričana, da oranžen plus za imenom pomeni, da ima človek plačan Plus paket.
10. SIMBOL PLUS PAKETA | |
Zadnja storitev ni tako uporabna kot ostale, gre pa za to, da imate ob imenu objavljen tudi znak , kar pomeni, da ste naročnik PLUS PAKETA in torej tudi prispevate k ustvarjanju teh strani. Gre za častni simbol |
Kaj pa torej tole pomeni???
rimljanka
25. nov 2007 16:11
mislim, da je anamarija hotela povedati, da imaš lahko pluska, samo se lahko sam odločiš ali bo prikazan ob tvojem imenu ali ne...a je tako? katka
25. nov 2007 16:15
|
Imaš možnost, da je prikazan plus ali ne.
jade
25. nov 2007 17:28
Ja, Rimljanka, motiti se je človeško, saj se jaz skozi motim AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Jernejev zelenjavni curry