27. nov 2007 22:11
Jelenckova,
se priporočam za kakšen požirek.
ežoj
27. nov 2007 22:11
Jelenckova,
se priporočam za kakšen požirek.
ežoj
27. nov 2007 22:20
Ni problema. Če me spomin ne vara, prideš samo čez hrib. Jelenckova
27. nov 2007 22:21
Čmrljev med je rariteta, a ne, jelenčkova? rimljanka
27. nov 2007 22:27
, smeh je pol zdravja... lucka
27. nov 2007 22:30
A zdej boste rekli, da tud fantje od čebel znajo kuhat? Med, namreč.
Ežoj, pri tem vprašanju, lepo prosim, ne merit moj IQ , mi je nekam pobegnu, ga že cel večer lovim, upam, da se kmalu vrne
Ognjič
27. nov 2007 22:34
Ja, res je. Sedaj moram najti samo še enega trota, da mi ga nabere. Jelenckova
27. nov 2007 22:42
prav ponižno ( ker sem nova ) se vključujem v debato likerjih. v moji družini je zelo cenjen rožičev. že nona ga je delala , in potem moja mama, pa teta tilka in zdaj še jaz. tako: dobro posušene rožiče stolčeš v možnarju ( kakih 7-8 ) in prah vsuješ v 1liter domačega tropinovca, dodaš 7-8 listov limonovca in pustiš na miru en mesec. čez mesec skuhaš sirup iz 3dl vode in 30 dag cukra in ga zmešaš v precejeno žganje. pustiš počivat še kak dan , potem pa ga uporabiš kot digestiv. GOSPAKATJA
27. nov 2007 22:45
Kaj pa če uporabiš rožičevo moko? To pa ne bi bilo vredu? Rožiči so meni dobri,... Jelenckova
27. nov 2007 22:50
nimam pojma, pri nas doma je bil del "folklore" peštanje rožičev. GOSPAKATJA
27. nov 2007 22:58
gospakatja, nič ni treba bit ponižna, dobrodošla na kulinariko ( ker si nova ) , tudi mene zanima, a rožičeva moka ne bi bila v redu. Jelenckovo bom vprašal ( ker te ni vprašala, ji je verjetno znano ), kje v zasavju dobim liste ( kakih 7-8 ) limonovca ( pa kaj to sploh je, a so to listi rastline limona? ). ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Srbski pasulj