27. nov 2007 20:14
Saj verjamem, da veste, tiho pa tudi ne morem bit: mešate pojme ( izraze ). Medica je pijača ( tole je iz glave, ne iz enciklopedije ), ki se dobi fermentacijom medu. Bodoči, da je v medu preveč sladkorja ( kvasovka ali kaj so že tiste živalice ( ali morda rastlinice ) ki pretvarjajo sladkor v alkohol ) ne morejo preživet, zato se pa redči z vodo, ali tako kot je rimljanka povedala. Tisto kaj nastane je nekakšno vino iz medu in temu se reče medica. Medeno žganje je pijača ki se dobi, ko se šnops posladka z medom ( najbolj enostaven recept ).
Cherry in karnak, nekje sem prebral, da je smisel za humor stvar inteligence. Ko en vpraša, kakšen med, povprečno inteligentni takoj odgovori, akacijev, kostanjev........., nadpovprečno inteligenten v vprašanju vidi nekaj več: od čebel, od čmrljev....... in to obrne na hec ( saj dobro ve da vprašalec tega ni mislil, celo na misel mu ni prišlo, da se lahko vprašanje tudi tako razume, in ravno v tem je hec ), povprečno inteligentni takoj razumejo hec in se mu smejijo, podpovprečno inteligentni tega ne vidijo in se jim zdi neumno. Zaradi tega se jaz zmeraj delam, da razumem, da me ne pogruntajo ( saj sem to že enkrat pojasnjeval ). Naj to ponazorim z vicom iz tiste teme za vice: en vpraša, kaj ima zajec na hrbtu, ko leti. A ni neumno, kakšen zajec, pa še da leti. Prišlo mi je da onemu bumbarju, ki je zastavil vprašanje povem, kaj si o tem mislim. Pa dobro da nisem, planinskega orla, odgovori tumpika, in vsi se hahljajo ( pa kakšnega orla, si mislim ) in se tudi jaz hahljam ( spet zato, da me ne pogruntajo ). Zaradi tega Cherry in karnak, ( naj mi bo dovoljen ) majhen nasvet: delajte se, da razumete vic, pa vas ne bojo pogruntali.
stana, ne kliči hudiča, saj je rekla, da bo imela na kolenih pet enciklopedij,..................... pa naj jih ima kolikor če, jade pejd drugič na živce meniin stani ( če si upaš ).
A ja, sem pozabil,
baje ( pa ne okoli govorit, zadeva je zaupna ), Jernej obravnava predlog, da se zraven nicka vpiše tudi IQ člana. To je namenjeno predvsem tistim ki komu odgovarjajo, da se ve a un razume heca ali ne ( mene že ne bojo dobili, vse hece razumem ( ali pa sese delam )).
ežoj