9. mar 2011 12:55
multivitamin je napisal/a: |
Še bolj strašno je, ko slučajno greš pa vidiš al slišiš,da eni tam preživijo cele vikende z vso otročarijo vred. Ker tam maš celo vrtce al nekaj kao v tem stilu. Starejši pa kupujejo, pol se poseda,srečuje. Pa od jutra do večera se srečuje znance. Groza. Ko pa pogledaš kaj vse se enim zdi nujno za preživetje in naj bi sodilo v nakupovalni voziček v hipermarketu pa itak stane pamet. Ne rečem hrana, pijača pa kak priboljšek. Ampak jaz nisem navajem v trgovini kjer kupujem hrano, kupovat tv, kosilnic, oblek in podobnih zadev. Jaz nesem največ tri vrečke. Kam pa ljudje stlačijo po tri polne vozičke raobe pa ne vem. Med tednom se pa res nobl nakupuje. Vrst ni. No ja,so ampak ne ono,da te fršlog predn sploh prideš do blagajne. Pa tudi tako dolgo je vse odprto,da si kak dan prav vsak lahko vzame 1 uro časa. Ker tud ne vem ,kaj za vraga majo eni bit 3 do 4 ure v trgovini. Med vikendom pa jaz grem v privat male trgovinice po kak kruh. Če pa zamudim se pa pač je star in tist dan se pač mleka ne pije,če ga ravno zmanjka.
Multivitamin
|
Sami moralisti, kjerkoli se pojavi taka debata vas je polno, a vsako soboto še vedno polna parkirišča pred centri...
Živi in pusti živeti.
Pa še to, marsikdo bi šel kam za vikend, počel kaj drugega, pa žal ne gre zaradi financ, koliko stane vikend smučanja za 4 člansko družino? Ljudje pač to kompenzirajo s kakšnim priboljškom, kavico, sestavinami za dobro kosilo. Ni vse tako črno belo.
Commis débarrasseur