neznan uporabnik
10. mar 2011 10:32
Tako,da pridejo, kupijo kar majo in gredo. In se ne zadržujejo tam. In tako,da jim je vseeno, kje se kupi ena ta ista znamka mleka. Mene sta ena gospa in gospod dve ure prepričevala, da je alpsko mleko, ki je blo v tistem hipermarketu, boljše od onega, ki je pri konkurentu. Ni šlo za prepričevanje,da bi blo ceneje. Ne, dokazovala sta mi, da je boljše. Čeprav je bilo od istega proizvajalca. Sicer mi dokazala nista. Razen tega, da je cena bla 1 al 2 centa višja. Potem mi je znanec razlagal celo eno sredo, zakaj hodi celo soboto, vsako soboto v določen center, čeravno jaz vem,da je dražji od sosednjega. Zato,da tam sreča someščane al vaščane, ki so na istem rangu kot je on. Ker ti,ki so na njegovem rangu kupujejo tam in se tam družijo. Oni nižje drugje, tisti višje pa spet drugje.
In 30 posto ostalih pač ne gleda na te zadeve, pride, kupi in gre. Če koga sreča poklepeta. Kar se pa ne sprevrže v celodnevno orgijo posedanja in srečevanja in mahanja na silo iz lokala v lokal.
Pejd enkrat Rimljanka, za zabavo to opazovat. Boš hitro dojela štos, v čem je razlika. Med 70 in 30 ter med različnimi imeni ali lokacijami.
Multivitamin
multivitamin