22. nov 2007 19:55
jasna1 najprej dej pogledat da vidis ce kej razumes hehehehehe :)))) ker to ni neka splošna logika...to je pač moja nora logika ;P ycrna
22. nov 2007 19:55
jasna1 najprej dej pogledat da vidis ce kej razumes hehehehehe :)))) ker to ni neka splošna logika...to je pač moja nora logika ;P ycrna
22. nov 2007 20:09
ycrna, kapo dol blažkaa
22. nov 2007 20:29
hvala :) sej rešit ni težko..težje je to razložit ycrna
22. nov 2007 20:38
to je Einsteinova uganka- on je menil, da je to nalogo sposobno rešiti samo 3% ljudi (ne vem po kateri logiki). Sem jo reševala že pred leti pa letos ponovno in vedno dobila isto rešitev: nemec. Rabiš pa dan in moreš biti zbran če jo hočeš rešit. Jst si pomagam tako, da narišem hiše, hkrati pa naredim razpredelnico z vsemi podatki in pol damo delam križce in kljukice. Mal pomaga... dascha
22. nov 2007 20:40
jaz NISEM potrebovala 1 dan za tole resit :) ycrna Sporočilo je spremenil(a) ycrna dne 22. nov 2007 20:58:10
22. nov 2007 20:43
Jaz sem pa takoj rešila, seveda sem si narisala kvadrate, noter črte za podatke, pregledala sem kateri podatki se pojavljajo oziroma katere vrste podatkov - in to je to.
Kaj se hecate al je res to težavna naloga? Malo se šalite, kajne? Res je fina in enostavna. Samo pristop je važen.
titta=
22. nov 2007 20:57
ja saj sem tudi jaz hitro rešila...vendar sem tudi jaz slisala da naj bi Einstain menil da je tole nalogo sposobniih rešiti le peščica ljudi :) ycrna
22. nov 2007 20:59
Ste me pa radovedno naredile...bom poskusila, če ne imam pa še vedno ycrnin plonkec! jasna
22. nov 2007 21:15
Einstein je živel pred veeeeeeeeeeliko leti. rimljanka
22. nov 2007 21:24
ycrna, ni bilo mišljeno to časovno, ampak da moraš imet tak dan, ko se lahko spraviš reševat to. jst npr ne bi morala rešiti po kakem težkem izpitu ali pa ko se s kom spreš, pa ti to zaznamuje cel dan. daschaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Hummus namaz