Kad za masažo nog

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

tema odprta - 22. nov 2007 12:36 | ogledi: 1.836 | odgovori: 4

Ali ima katera kad za masažo nog-podplatov? Kako se obnese?

stara

kit-kat  

član od: 22.6.2007

sporočila: 36

22. nov 2007 12:53

jaz priporočam masažno pručko, ki nudi suho masažo. zgleda pa kaj takega: http://www.ideo.si/?k=art&kat=240&art=2274 s kadjo je po mojem mnenju čist preveč dela in polivanja... in bi jo jaz zato manj uporabljala. sem si enkrat sposodila od staršev in mi ni bila všeč. voda se prehitro shladi in tud ne zmasira kej dosti. sama imam pručko ki sem jo kupila v Merkurju (mislim da je Severin in ne taka kot na linku) in to pa je taprava masaža nog! je super in takoj priporočam. kit-kat

ovčka  

član od: 1.6.2007

sporočila: 174

22. nov 2007 13:13

Sem jo imela. Najprej pol leta nekje shranjeno, potem pa enkrat probala. Najbolj mi je pasalo, če sem vanjo nalila mlačno vodo in si naredila mehurčke. Tista prava masaža mi ni pasala. Potem mi je enkrat soseda, ki dela pri enem "turbo" delodajalcu (po 12 in 14 ur dela, brez pravega plačila) potožila, kako jo bolijo in pečejo noge. Takoj sem ji to banjico podarila, saj je bila res uporabljena samo enkrat, sama pa si je zaradi slabe plače ali včasih kar "neplače" ne bi mogla kupiti, čeprav zdaj niso več drage. Rekla je, da ji banjica dobro služi, da je noge ne bolijo več. Upam, da res. LP! ovčka

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8893

22. nov 2007 13:37

Imam jo 5-6 let. Od začetka sva jo uporabljala pogosto, sedaj pa sameva, mislim, da je v kleti. Kaj moremo, če je pa v stanovanju vedno borba s prostorom.

Pozdravček!

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

22. nov 2007 13:56

kupila sem jo očetu in mu je zelo pomagala pri krčnih žilah. Zdaj ima pa neke posebne čevlje, pa ne rabi več toliko. Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti