Darila za praznike
25. nov 2009 8:31
o super, hvala Rimljanka. Definitivno ga probam in poročam. syu
25. nov 2009 9:07
Tudi jaz sem se že odločila, glede doma narejenih božičnih daril za najbližje. Glede na to, da imamo polno hišo otrok in še enega v pričakovanju (pa še to je bolj na začetku z obveznimi slabostmi), zato sem si letos poenostavila stvar. Spekla bom manjše kolače panattone in jih lepo zavila, poleg pa izdelala iz filca jelke z imeni člani družine, ki se lahko uporabijo tudi kot dekoracija za na vhodna vrata. katjushka
25. nov 2009 9:12
Jaz sem mojemu predčasno (beri zato ker vse pred prazniki izvoha in najde :) ) podarila brisačo za savno ter pohodniške palice. To kar si je sam želel. Bratu bom pomagala pri nakupu bunde za smučanje, mami pa sem kupila pekač za šarkelj ker si ga je želela, tašči pa tastu pa res ne vem kaj. Mogoče bo bonboniera in vrečka kave :) Jaz sem od mami dobila parfum (ampak ne tisti za 100€), od mojega pa ne vem, zadnjič sem gledala aparat mum, pa je rekel da mi ga bo miklavž prinesu... sedaj pa čakam ;) Aja za prijateljice pa vsaki en mali košek doma narejenih slaščic ker nobena od njih ne peče :) LP mina20neznan uporabnik
25. nov 2009 13:29
Ali kdo ve, kje bi se dalo kupiti kakšne majhne celofanske vrečke za piškotke. Morda bi kompletirala pomarančni liker, pomarančno vino in vrečko piškotkov. Pa mi PVC nekako ne izgleda okusno. Bi pa rada, da se piškotki vidijo skozi, se pravi, da je prozorna. ajda66neznan uporabnik
25. nov 2009 13:32
Zelo simpatične vrečkice sem videla v Mullerju. Ne morem pa dat roke v ogenj, da jih še imajo. Poskusi pa vseeno. jancka
25. nov 2009 14:08
Katka lopatka, kje pa si kupila škatlice in vrečke za piškote? Ana ana82neznan uporabnik
25. nov 2009 14:15
Jancka, hvala. Priznam, da na Mueler kar malo pozabim. ajda66
25. nov 2009 14:28
Ja, v Muellerju jih tudi imajo, vrečkice.
Sama sem kupila škatlice in vrečke v trgovini 1 euro shop. Škatlice so okrogle visoke z motivi Santijevih angelčkov, kar simpatično za praznični čas, pa še okrogli piškoti gredo lepo noter en na drugem v vrečki...Edina slaba lastnost je, da sem vse pokupila :))) Za 1€ pa je tudi komplet, mislim da 30 prozornih vrečk, z zlatimi črticami.
katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2
25. nov 2009 15:47
joj super je tole gledat kako vse ustvarjate. tudi sama najraje dobim doma narejeno darilo, še posebi če je za pojesti ;) sama bom delala za prijateljice in fantovo družino domačo čokolado. prijateljicam bom naredila še kakšne uhančke... aja za fanta... pa še ne vem ;) upam da bo izrazil kakšno željo, če ne sem v temi.. bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Domača vroča čokolada s smetano
Biskvit s slivami