20. dec 2007 10:59
Lesnik, nismo obremenjeni, samo izmenjujemo ideje in izkušnje. naredi pa vsak po svoje. Tudi mi se imamo radi, ravno zato si tudi za kakšen praznik radi podarimo kakšno malenkost v znak pozornosti.
če pa naredim obračun, me je letos stala samo prejica 2€, naredila 10 prtičkov, svečke so zastonj, embalaža pa tudi ni draga. Pa bom obdarila 10 prijateljic, ki mi zmeraj stojijo ob strani, v dobrem in slabem. Delo oziroma kvačkanje pa je tako moj največji hobi, poleg kuhe in branja, hehe.
Domači pa dobijo kako malenkost, za katero mi je čebelica že med letom povedala, da si potihem želijo. Pa niso velike želje, ker smo vsi že po naravi skromni. Ker sem borta nekaj otrokom, vsi mlajši od 7 let, sem jim spletla iz ostankov volne čudovite puloverje. To vem, da radi nosijo. Ker sem lani krščenki podarila nekaj drugega, me je potiho vprašala, če nisem imela časa, ker moji puloverji so ji preveč lepi, in jih ima rada, pa ga ni dobila. Zato ga je dobila za rojstni dan, poleti, lepega bombažnega.
Toliko z moje strani obdarovanja. Vsi se razveselimo kakšne majhne pozornosti, tudi ti, jaz in mi vsi.
No ja, moja otroka imata že od malega nalogo, da darilčka ne smeta kupiti, ampak narediti sama. Lani je bila to čudovita denarnica iz ostankov usnja, za drobiž. Letos pa sem že v naprej v velikem pričakovanju, kaj bosta sčarala. Kar koli bo, bo čudovito, ker bosta sama naredila. Joj, sem že čisto raznežena in polne pričakovanja, zato pa sem se tako razpisala. Papa, in lepo se imejte!
Kyara