19. dec 2008 8:31
Uh, tale predpraznični čas je tako prijetno naporen
. Ravno včeraj zvečer sem do konca izdelala in napisala voščilnice, za darilca za najbližje (sestro, nečakinje) vložila feta sirček, v stekleničke nalila olivno olje z raznimi dodatki. Darila za moje najdražje so tudi že kupljena, še pa čakajo na zavijanje. Kupila sem same praktične in uporabne stvari, za katere so bile želje že izražene oz. vem, da jih bo obdarovanec vesel. Tako so med mojimi darili smučarske karte, smučarske rokavice, perilo, knjige, pisala, karte za bližnji koncert, topli copati, božična zvezda, suho sadje... Za otroke pa igračke, sestavljanke, žabice. Čaka me še peka piškotov, ki jih s hčero potem okrancljava in dekorirava. Letos pa bom verjetno spekla še potico z jabolčnim nadevom. Tako sem spekla za Veliko noč, zdaj pa me vsi nagovarjajo, da jo moram spet speči, ker je bila takrat tako pregrešno dobra. Jedilnik za božično večerjo še ni znan, odločitev bo padla čez vikend. Ponavadi je kaj lahkega, pa kak kozarček domačega vinčka zraven. Itak nam je pa najpomembnejše, da smo skupaj, da v miru posedimo, klepetamo in se imamo lepo, saj smo drugače kar razkropljeni naokrog in imamo čisto premalo časa drug za drugega.
neny111