6. nov 2008 12:11
Oh, me veseli. Velikokrat sem že hotela kaj napisati pa sem se v zadnjem času bolj opogumila. Lepe stekleničke so zelo poceni v kakšnih prodajalnah za čebelarje. Tam najdeš marsikaj zanimivega - različnih oblik in velikosti. Pa tudi kje drugje bi se kaj našlo. Jaz pa sem v tem letu imela pravi lov na stekleničke. V bifejih sem sitnarila naj mi hranijo prazne stekleničke od Kokte, Bandidosa, Orangine... So zelo lepe in zastonj. Našla sem celo majhne zelene stekleničke (res luštne) od nekega piva v katere bom letos polnila Jegermaister tete Pehte. Aja, v tem primeru potrebuješ tisto ročko za flaširanje. Stane nekje od 20-30€, zamaški so pa tudi zelo poceni. Stekleničke so tako dobro zaprte in ni bojazni, če se katera prevrne, ali jo celo tako aranžiraš. Zamašek potem prekrijem s koščkom blaga in zavežem z rafijo. Pa tudi nalepke sama izdelam. Upam, da sem kaj pomagala. Pajama Upam, da se opogumim tudi za objavo kakšnega recepta. Za to sem še precej plašna in zelena tukaj. Sporočilo je spremenil(a) Pajama dne 06. nov 2008 12:12:53 Sporočilo je spremenil(a) Pajama dne 06. nov 2008 12:17:55