pozdravljeni.
ker ste polni idej, se zopet obračam na vas z velikim veseljem, ker sem prepričana, da mi boste zopet pomagali.
zadolžena sem za organizacijo obdarovanja okoli 15 otrok v smučarsko-skakalnem klubu (v starosti med 5-10 let). Ker je namreč mož prevzel mesto trenerja šele letos spomladi, je to namreč zame prvič, ampak verjamem da mi bo z vašo pomočjo zagotovo uspelo najti prave ideje.
običaj je, da z nekimi malenkostmi se obdari otroke, namreč nekaj denarja je v blagajni, nekaj malega pa potem še starši prispevajo za darila, nekaj pa tudi želimo narediti sami, seveda s pomočjo staršev od otrok.
namreč v mislih imamo en popoldan, nekaj dni pred božičem, bi nekoga oblekli v božička, da bi otrokom malo prinesel darila, mamice pa bi spekle malo peciva, pa nekaj pijače bi prinesli. v glavnem ta del je rešen.
ampak sedaj nastane problem pri obdarovanju otrok, ker namreč ne vem kakšna darila jim naj pripravimo, pa ne bi jih ravno devali kar v darilne vrečke, ampak bi se radi malo potrudili.
prosim vas za predloge, kaj jim podariti, kako pripraviti darilca, da ne bodo tak vsakdanja.
brkn83