Dobila sem 1kg mladega sira v slanici. Ali je primeren samo kot dodatek solatam, ga lahko uporabim tudi kako drugače, npr. kot toplo jed in ali se ga lahko zamrzne? Nimam pojma kam z njim zato bo vsak nasvet dobrodošel.
Hvala in lp, Nataša
Dobila sem 1kg mladega sira v slanici. Ali je primeren samo kot dodatek solatam, ga lahko uporabim tudi kako drugače, npr. kot toplo jed in ali se ga lahko zamrzne? Nimam pojma kam z njim zato bo vsak nasvet dobrodošel.
Hvala in lp, Nataša
21. nov 2007 10:48
Mislim, da sir v receptu ni iz slanice. Se bojim, da se mi bo razlezel in stopil. Nataša natasa rakovec
21. nov 2007 10:52
Lahko pripraviš odlično grško špinačno pito. Potrebuješ listnato testo, špinačo, sir, jajca. Špinačo blanširaš, zelo dobro ožmeš in drobno nasesekljaš. Primešaš sesekljan sir, jajca, česen, začiniš s poprom in muškatnim oreščkom, nadevaš ter spečeš. Dobre so tudi testenine z blitvo in sirom, napolniš lahko piščančja prsa (prerežeš, da dobiš žepek in nadevaš s podobnim zadevom kot za pito), itd. Ga boš hitro porabila. fresh
21. nov 2007 10:54
Slan narastek s sirom, paradižnikom in olivami, pečen v pečici. lidka
22. nov 2007 8:38
Kako pa se pripravi zgoraj opisan slan narastek? Lp, NatašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Jabolčna torta