21. nov 2007 19:03
Jaz kakega posebnega vsakodnevnega urnika nimam. Otroci so že večji, tu pa tam jih kam popeljem, ker imamo premalo avtov, da bi se vsak s svojim vozil. Imamo dva, ki pa sta vedno v prometu. Oba z možem se voziva z avtom v službo, ker pač ni druge variante. Da bi pa po 2 uri čakala na prevoz, pa ne gre. Niti zjutraj ob 3 ni nobenega prevoza, tako da hočeš ali nočeš moram tudi jaz z avtom v službo.
Držimo pa se reda, da je vsak dan sveže kosilo na mizi, najnujnejše za nakupovanje napišem, ostalo kupim, kar vidim,da mi bo kmalu zmanjkalo Pa še kaj zraven. Itak vse porabimo, tako da ni problema. Nakupovat hodim na 14 dni.
Za čiščenj in prijatelje ni posebnega termina. Ko je umazano, pač počistim, če ne takoj, pa drugi dan.
Prijatelji pa so za druženje pomembni, ker ko si v nevolji, jih spoznaš in to prijateljstvo je potem potrebno tudi negovati.
V službi mi komandira ura, tako da ne rabim kakega posebnega urnika, doma pa se sproti dogovarjamo in usklajujemo. Tudi otroka poznata svoja opravila in svoj čas si prilagodita , tako da je volk sit in koza cela.
Strogega urnika pa ne prenesem. Sem poskusila, pa se je vedno vse podrlo.
Kyara