Koncentracija

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

20. nov 2007 15:26

Mislim, da otrok pri 14 letih še ne razume, kaj v resnici pomeni "da se uči zase". Učiti se zase pomeni odkrivanje izzivov v novih stvareh in zadovoljstvo nad sabo, ker nekaj novega znaš, ne glede na to, ali boš za to dobil oceno ali pa ne. To zadovoljstvo se pri otrocih pojavi enkrat v srednji šoli - pa še to ne pri vseh - žal. Če otrok nosi domov dvojke in se zaradi tega ne sekira, namesto tega daje pa flegmatične odgovore staršem in še vedno vztrajno trenira rokomet - potem bi veljalo razmisliti o tem, da se začasno opusti rokomet in se dela na "popravljanju odnosa do učenja in staršev". V sodelovanju s strokovnjakom. Vendelina jr.

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

20. nov 2007 15:51

Roncolino tudi jaz bi prosila za tvojo pomoč.Saj imam prav tako 14 letnika,ki mu je skoraj vseeno.Vedno ga moram priganjat,naj se gre učit.In uči se tako ,da bulji v zvezek,misli pa vprašanje kje so.Ko mu pravim,da ga bom spraševala,pa ni zato in pravi,da mu bo potem vse izpuhtelo. renata69

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

20. nov 2007 16:58

Hehe punce bom kar tu objavila...se opravičujem romandi in teji (sem vama poslala še eno sporočilo,ker sem se zmotila pri e-mailu) Skratka se obrnite na andreja.jereb3@gmail.com Sem prepričana,da vam bo pomagala,ker res odlično svetuje pa ni važno v kakšni zagati se znajdeš. Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti