Na Kulinarični Sloveniji sem danes zaključil z novostjo: Brisalcem zvezdic.
Vsi poznate utripajoče zvezdice, ki označujejo, kaj je novega od vašega zadnjega obiska. Žal se zbrišejo, ko naslednjič obiščete stran ali pa vam poteče seja (neaktivnost na strani daljša od pet minut).
Rešitev je vklop dodatnih zvezdic iz NASTAVITEV Moje KulSlo. Ko boste izbrali dodatne zvezdice, boste na portalu videli datum, kdaj ste jih vključili.
Poleg utripajočih zvezdic boste tako imeli še zvezdice, ki ne utripajo in se NE BRIŠEJO same. Pobrisati jih morate sami tako, da kliknete na BRISALEC, ki se nahaja na vrhu portala (seveda le, če imate vključene dodatne zvezdice).
Tako vas spremljajo dvojne zvezdice, animirane nakazujejo na zadnje novosti, neutripajoče pa vse kar se je dogajalo od vašega zadnjega reseta zvezdic.
Na ta način hitri skoki na KulSlo ne uničijo vseh novosti, samo naredijo jih, da niso več animirane.
Ne vem, kako bi bolj enostavno povedal, dajte preizkusiti in bo takoj jasno...
Poleg tega sem označevanje z zvezdicami naredil še na nekaterih straneh, kjer jih ni bilo:
1. Z zvezdicami so sedaj označena tudi obvestila gostincev.
2. Zvezdice so tudi na vseh ocenah lokalov, vseh komentarjih k receptom.
Mimogrede, popravil sem tudi OCENE LOKALOV, zdi se mi, da niso delale več tednov, pa me nihče ni opozoril, aghhhh....
Zdaj grem pa počasi na zaslužen počitek...
Komentirajte prosim novosti! In se med drugim "naslajajte" nad Bojanovo lično beležko
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije