14. avg 2002 13:02
Kot sem že napisal v enem prejšnjih pogovorov z vami, nekateri ljudje pač večno kritizirajo... Temu ni pomoči. Bolj koristno bi morda bilo, da bi natančno opisali, kdaj pride do napake. Zadnjič ste dejali, da zvezdice sploh ne delujejo (statične), prijavil sem se kot vi, pa je vse delovalo (kot sem pač lahko opazil). Prosil sem vas, da mi bolj natančno napišete, kdaj naletite na napako, pa nič. Prej ste mi pisali, da nagradna igra ne dela pravilno, ker ne morete odgovarjati, čeprav ste napisali polne podatke. Se vam zdi P. ime in priimek???
Kot sem že napisal, nekateri ljudje pač na življenje gledajo z optimističnega zornega kota, nekateri pa z bolj pesimističnega. Da me po vsem napisanem v teh forumih označite kot nekoga, ki se mu gre le za to, da dobim denar... kakorkoli... od vas sem že vsega hudega navajen...
![](/forum/jernej.gif)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
PS - V tem trenutku je moj prispevek zadnji na podstrani (prejšnji, karkoli že to pomeni), in imam zvezdico lepo pri njemu in me vrže prav nanj. Fino bi pa bilo, da bi povedali, za katere zvezdice se gre - statične ali dinamične. V tem trenutku žal ne vidim nobene napake v zvezi z zvezdicami, kar seveda ne pomeni, da je ni. Delam po najboljših močeh.