Danes je za ob 18,25 na A-kanalu najavljena prva oddaja dokumentarne serije Resnica o hrani . Po opisu sodeč, bi znala biti zanimiva.
Cila
Danes je za ob 18,25 na A-kanalu najavljena prva oddaja dokumentarne serije Resnica o hrani . Po opisu sodeč, bi znala biti zanimiva.
Cila
17. nov 2007 12:35
Jooooj, koliko je resnic o hrani?
Vsak mesec je druga...
Moje vodilo je zdrava kmečka pamet, pa vsega po malem, pa je to to!!
jasna
17. nov 2007 13:19
No, za pogledat bi pa vseeno bilo. Po prvi oddaji pa presoditi, ali je vredno gledanja ali ne. Tak bi bil moj nasvet. V Vikendu pa piše, da je oddaja že 3. po vrsti. Govorila bo o vplivu hrane na otroke. rimljanka
17. nov 2007 14:02
Že prejšnji teden sem ujela en del te oddaje in me ni preveč impresionirala. Enih deset ljudi s preveliko telesno težo so zaprli v živalski vrt (nisem uspela ujeti, iz kakšnega razloga prav tja) in jih xy dni futrali s presno hrano in potem ugotavljali, koliko so shujšali in kako zdravi so postali... Kar nekaj, sem obupala po nekaj minutah. Vanilija
17. nov 2007 14:04
Ja,oddaja je bila že prejšni teden čez vikend....v prvi oddaji je bilo prikazano kako surova hrana vpliva na telo....v živalskem vrtu so bili zaprti ljudje-no ne čist zaprti.....in so jedli samo surovo zelenjavo in sadje...prava groza za nekatere ,ki nikoli prej niso jedli zelenjeva ali sadje....aja pa pisalo je na ogradi ne krmi ljudi....skratka tema je bila o holesterolu in kako se ga znebimo.... kuharca37
17. nov 2007 14:22
rimljanka je napisal/a: |
V Vikendu pa piše, da je oddaja že 3. po vrsti. Govorila bo o vplivu hrane na otroke. [rumenimak] rimljanka |
Jaz sem brala samo stolpec s tekstom, kjer piše 1/6 . Iz sporeda se pa res vidi, da je že tretja. Če je taka, kot pišeta Vanilija in kuharca 37, mi najbrž ne bo všeč, bom videla. Včasih se tudi v kupu plev najde kako zrnce.
Cila
17. nov 2007 16:03
Spet neka propaganda. Vse v mejah normale, je najboljše.
17. nov 2007 17:29
o, kuharca katka
17. nov 2007 18:05
Mene pa zanima, če se ve tudi soočate s preveliko težo in če, koliko bi morale shujšati? Jaz sem letos shujšala sicer zaradi bolezni kakih 10 kg, nekaj kg pa bi še morala ali pa tudi ne 70 kg na 162 višine? Kaj vi mislite in komentirate" Pa lep večer!! Desire
17. nov 2007 21:03
Jaz ima, 63 kg na 162 cm višine. Shujšala sem dva kg in moram jih vsaj še štiri. Moja boljša polovica pravi, da sem godna za zakol.
18. nov 2007 8:21
Jaz zadnje čase zelo sledim raznim načinom prehranjevanja - od presnega, postov, še česa. Pa sem ugotovila, da je zmerno še vedno najboljše. Tudi presno bi bilo, če bi lahko kako dobil več beljakovin. Pa jih žal samo s prehrano ne. SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Hummus namaz