Včeraj sem po nesreči pobarvala beli modrc. Sedaj sem ga namakala v varekini in ga dodatno še prekuhala, ampak gumica je še zmeraj ostala pobarvana. Kaj mislite s katerim sredstvom bi spet dobila nazaj čisto belino?
lp
gladiola
Včeraj sem po nesreči pobarvala beli modrc. Sedaj sem ga namakala v varekini in ga dodatno še prekuhala, ampak gumica je še zmeraj ostala pobarvana. Kaj mislite s katerim sredstvom bi spet dobila nazaj čisto belino?
lp
gladiola
17. nov 2007 12:03
Po mojih izkušnjah bi rekla, da elastike ne boš več pobelila. Žal... Issi
17. nov 2007 12:04
Tudi meni se je enkrat to zgodilo.Je ni bilo stvari,ki bi mi pobelila oziroma vrnila modrček v prvotno stanje.Edina rešitev je bila,da sem ga vrgla v smeti. Ker je bilo pred leti,upam,da so že pogruntali kakšno čistilo!!! baredi
17. nov 2007 12:17
Mogoče bi pa šlo s k2r soljo, jaz sem enkrat obarvala belo perilo v roza (rdeča nogavica), pa sem v DM-u kupila te soli in vse je zopet postalo belo, nisem pa sigurna kako bo z elastiko, tudi jaz mislim, da bo verjetno ostala obarvana. Adrijanam
17. nov 2007 12:37
hvala vam za odgovore. tudi jaz mislim, da sem bom mogla sprijazniti z usodo. lepo sobotno popoldne vam želim. lp gladiola
17. nov 2007 12:39
Gladiola, kaj pa če ga pobarvaš na črno? jasna
17. nov 2007 13:51
Ni sem še barvala, ampak se mi zdi, da se črna brava ne bo prijela na določene materiale. Npr. elastika...
Potem bo pa zebrast modrček
17. nov 2007 14:58
Etka - ne zebrast ampak UNIKAT! gordana
17. nov 2007 15:42
Ma kaj se sekiraš saj verjetno ne boš po ulici hodila samo v modrcu? V temi se pa itak ne vidi, če je šekast. jade
17. nov 2007 16:50
hehe. jade prav imaš. gladiola
18. nov 2007 20:41
danes je pisano tako ali tako ali tako v modi(kot tudi vse ostalo), tako da bi ga jaz probala pobarvat, če čisto niš drugega ga daj prati skupaj z rdečim perilm, boš imela pa še-enega roza...... plopsaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento