19. nov 2007 8:19
Jaz imam MV od lani. Izbirala sem glede na funkcije, kaj vse da bom not počela... in kupila tako za 200evrov+. No, pol smo imel z njo nekaj težav in letos smo jo menjali (garancija). Ker sem ravno sredi projekta "kuhinja" sem seveda tudi jaz, tako kot Mimika, razmišljala, da če mi straro zamenjajo, bom novo kupila vgradno, iste linije...
No, potem sem pa obupala nad cenami - vgradni modeli so noro dragi - najcenejšo sem našla v Ikei (za njih dela Whirlpool), stane skoraj 300 evrov, če se prav spomnim, nima pa nobenih drugih posebnih funkcij in dokaj šibek žar... In sem se odločila, glede na to, da MV uporabljam večinoma samo za pogrevanje, tu in tam za kako pico, sendvič... da toliko denarja za vgradno MV ne dam. Tudi ob menjavi sem vzela navadno in jo bom v novi kuhinji "skrila" v omaro nad dvignjeno pečico.
Glede na nove tipe pečic, ki imajo že same morje funkcij (tudi tajanje...) če bi danes izbirala, verjetno sploh ne bi kupovala mikre - res bi jo pogrešala le pri pogrevanju mleka...
Glede teh kombiniranih reči pa vem, da ima Whirlpool en model, ki je kot navadna pečica, le da omogoča tudi kuhanje z mikrovalovi in konvekcijo... Je pa baje pri Whirlpoolu problem, če se kaj pokvari - menda nimajo rezervnih delov v Slo in traja, da popravijo... ne vem,če to drži, se pa vsekakor velja pozanimat, kako jim dela servis, pred nakupom...
lp
Irena