Ali ima katera recep za kitajsko zelje?
Temo je spremenil(a) breskva dne 16. nov 2007 13:14:09
Ali ima katera recep za kitajsko zelje?
Temo je spremenil(a) breskva dne 16. nov 2007 13:14:09
16. nov 2007 13:55
Pri nas ga delamo v solati: narežeš na tanke rezance, kis, olje, sol, kumina v prahu in topel kuhan krompir. Pri nas zelo priljubljena solata. Ni višek neke kuharske umetnosti, je pa ideja, kako ga uporabit. LP juma
16. nov 2007 14:00
Pri nas ravno tako na trakce, sol, poper, kis, olje in kuhan fižol. Meni je to pojem prave zimske solate. Bom pa poskusila tudi s krompirjem po juminem receptu.
16. nov 2007 15:52
Ali pa prelito s sojino omako in z sokom limete, pa malo čilija.
Dobro je v kombinaciji z rdečim zeljem, kot mešana solata, s sojino omako, čilijem in sesekljanimi arašidi.
Mamamia
mamamia
16. nov 2007 17:11
Juma, Janja512 in mamamia res hvala za recepte. Meni res prav pridejo! Imam ga na vrt breskva Sporočilo je spremenil(a) breskva dne 16. nov 2007 17:12:19
16. nov 2007 17:38
Na koščke narezana, repražena slanina (toliko, da se rahlo zapeče), zalita s kisom in vodo po potrebi, tik pred kisom pa dodanega še malo nasekljanega česna. Soljeno in poprano in še vroče polito po na srednje široke rezance narezanem kitajskem zelju. Premešano in - dober tek. rimljanka
17. nov 2007 8:17
breskva, nadevam ga kot sarmice na vse mogoče načine (tunin nadev, skutin zeliščni, francoska solata...). Pač improvizacija, ki vedno "zažge". katka
17. nov 2007 18:10
Hvala Rimljanka in Katka lopatka super kuharice ste. breskva
17. nov 2007 18:26
breskva, recept ni moj, sem ga enkrat davno, nimam pojma kje, prebrala in zapomnila, vsaj približno. Ima pa ta solata res tak podseben okus. Meni je zelo všeč. Aja, še to: seveda narežem kar glevo počez, z vsemi trdimi deli (listnimi žilami), ne samo mehkih listnih ploskev. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Srbski pasulj