15. nov 2007 21:08
tile recepti pa so super. Katka-lopatka res si super, ker nam pomagaš z recepti, sem namreč iz teh receptov dobila kar nakaj idej kaj vse bom spekla za praznike letos. še enkrat hvala in lep večer še naprej. lp brkn83
15. nov 2007 21:08
tile recepti pa so super. Katka-lopatka res si super, ker nam pomagaš z recepti, sem namreč iz teh receptov dobila kar nakaj idej kaj vse bom spekla za praznike letos. še enkrat hvala in lep večer še naprej. lp brkn83
15. nov 2007 22:51
Slastno pecivo so imeli še ta teden v Konzorciju, Potice sem videla v DZSju pri sosedu v Šiški. Če ju slučajno katera rabi, naj jih pokliče in vpraša, če dajo na stran. Če pa bom še kje kako videla, lahko tu napišem. Loni Makaroni
16. nov 2007 2:44
Tale naša katka lopatka je pa res ena zlatka Lep dan in veliko se smejte
16. nov 2007 6:18
Katka lopatka, zlata si, zato te bom preimenovala kar v Katka Cekinček! Kyara
16. nov 2007 8:05
Vauuuuu, punce, zlate ste! Hvala! jankica
16. nov 2007 9:31
Katka lopatka je res super punca! Sem jo imela priložnost spoznati ta teden na tečaju meso, omake in priloge! Katarina: SUPER SI! Pozdrav, Simona
16. nov 2007 11:26
vidim v receptih olupljene mandelne-kako jih olupite? Bernarda
16. nov 2007 11:28
Lahko jih kupiš, lahko pa jih blanširaš v kropu, gre potem luščina lepo dol. Loni Makaroni
17. nov 2007 8:27
doban Tudi vidve sta bile super - kot sestrici, Upam, da se še kdaj vidimo... katka
17. nov 2007 19:19
katka lopatka: Jaz grem še na štruklje 30.11. potem bo pa očitno nepreklicno konec. Se bomo pa nna kulinariki še kaj pomenile, a ne!!! SimonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Ocvrte brizgane palčke (churros)