Zaklenjena tema - predsednik

tema je zaklenjena

kalavnik  

član od: 9.1.2007

sporočila: 5

tema odprta - 14. nov 2007 15:42 | ogledi: 1.446 | odgovori: 7

Povsem nepotrebno. Moje mnenje je, da ni bilo nič takega, kar bi to opravičevalo.

Tisti, ki se je za to odločil, je vrli potomec inkvizitorjev in vseh tistih, katerih IQ ne dosega 95 točk.

Bravo!!!

habibi

Muffsy  

član od: 5.8.2006

sporočila: 330

14. nov 2007 16:01

Oh ne, meni se pa zdi čisto normalno, da so temo zaklenili (če so jo, saj ne vem sicer). Sploh ne veste, kakšne hude debate se lahko sprožijo na to temo, nekateri so veliko bolj zagreti privrženci raznih politikov, kot si mislite. Konec koncev je tole le kulinarični forum, tako da take hude obsodbe, kar se tiče IQ-ja, inkvizitorstva ipd. res niso potrebne. LP Muffsy

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

14. nov 2007 16:11

zakaj imate nekateri konstantno potrebo po žaljenju? tema je bila zaklenjena ravno zaradi takega inkvizitorskega odnosa. In če ti to ni logično, potem bi na tvojem mestu šla na kak IQ test. Mogoče pa celo pripleza do 95. petkica

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

14. nov 2007 16:22

Prav je, da se vsaka tema, ki sproža žalitve, zaklene. To pa zato, da ljudje ne bi postali nekulturni...

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

14. nov 2007 16:52

Tudi jaz se strinjam, da je tema zaklenjena. Volitve so mimo, volil je vsak po svoji volji in vesti, volja ljudstva je izražena in to je to. Sedaj je na tistih, ki smo jih volili, da pravilno ukrepajo naprej, mi pa se raje do naslednjih volitev ukvarjajmo s stvarmi, ki ne dvigujejo tlaka , če se le da. Kmalu bo veseli december Lili lili A.

Kajcika  

član od: 6.10.2007

sporočila: 64

14. nov 2007 17:01

Bravo petkica. Kajcika

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

14. nov 2007 17:13

Kalavnik ko prijadraš na forum se tudi zavežeš, da boš spoštoval pravila foruma, zato se na forumih, če je tebi všeč ali pa ne, o ukrepih moderatorjev načeloma ne razpravlja. Forumov s tematiko volitev je dovolj, tam se boš lahko tudi po mili volji razpisal tudi o IQju sodelujočih, ter koga poslal tja, od koder ni vrnitve, pa te ne bo nobeden banal. Če ti pa IQ nagaja in tovrstnih forumov ne veš najti, pa ti lahko pod ZS kakšen link pošljem. /to zadnje je bilo, priznam, malo zlobno, ampak nisem si mogel pomagati/ lp Vlado

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

14. nov 2007 17:46

Kalavnik, si pred izključitijo iz Kulinarika.net portala. Čim bolj boste stopnjevali nasilje na tem forumu, bolj ga bom stopnjeval nazaj (tem obiskovalcem). Ta forum se NE BO sprevrgel v čiščenje previsokih egov. In ne, ta forum ni demokratičen v smislu, da lahko napišeš karkoli. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti