14. nov 2007 15:17
Tule nekaj smrdi do sem... Še moško mnenje.. Žena ima pol majnšo plačo (pa ni pol majnša od mene, celo večja je) no malenkost, imava vsak svoj račun, pooblaščena sva vsak na oba..plačujeva ( kartice, krediti,gospodinstvo vse iz enega), njen račun se uporablja samo za nakazilo njene plače in vsakega 15 v mesecu se z njenega računa prenese nek znesek ( ne cel) na moj račun iz katerega potem plačujeva vse izdatke , njen račun je dejansko neke vrste osebni varčevalni račun.. Kredit za stanovanje sem najel jaz in tudi odplačujem jaz, pa mi še na konec pameti ni prišlo da bi bil na stanovanju pisan samo jaz "50 : 50 sva napisana ", kljub temu da zasluži manj kot jaz je njen prispevek h gospodinjstvu in najinemu skupnemu življenju veči "imaginarno" pa tudi realno vsaj za dvakratnik moje plače..(računaj koliko stane kuharica, likarica, ženska za pospravljanje...itd) ne rečem, da ničesar od gospodinjskih del tudi sam ne naredim, vseeno pa ne v takšni meri kot ona..tudi to je potrebno ovrednotiti.. Zato tega tvojega "machota" postavi na realna tla...ali pa mu reči ADIO, frajer.. Escada