12. nov 2007 20:21
Wc školjka, vrečke, ki se kupijo v Intersparu. Pena pobere vse do vrha v nekaj minutah. Verjemite meni, ki imam čokoladno rjavo WC školjko.
Izliv banje. Ste že opazili madeže na fasadah, na mestu, kjer je kolanica. To je prežrte svinčene cevi, ki jo ima še veliko kopalnic. Razne zadeve za odmašiti, ki se vlijejo načnejo svinec in je potem treba razbiti kopalnico.
Žica za bezanje iz cevi: v Intersparu se kupi za zelo malo denarja žica, ki je namenjena odpiranju odtokov. Ima ročaj, pa gibljiva je. Ima velik učinek in porabi malo prostora.
Iztok ima vijak, s katerim je pritrjen na dno. Vijak se odvije in se očisti umazanija na vijaku in okrog iztoka. Tam so lasje od tistih, ki so že zdavnaj brez las, zlepljeni z maščobo iz mil in takih stvari.
Potem NATANČNO privijemo vijak nazaj. Treba je namestiti tesnilo, mogoče še kak poseg s silikonom, preden se na vratih znajde besen spodnji sosed.
Umivalnik ima nekaj fint: svinjarija se nabere v izhod v steno, in okrog cevi, ki potem, ko odstraniš sifon, ostane v umivalniku. Tam okrog je marsikaj. Pa tudi pod vijakom, ki drži gor spodnji del izliva. Glej čiščenje izliva banje.
Za odstranjevanje kamna je primeren kis, limonin sok, pijače z ogljikovo kislino ( cokakola) in malo morje kemije, na kateri piše, da je proti kalciju. Verjemite meni, imam temno rjavo banjo.
Informacije zgoraj so vse iz prve roke. Preizkušeno od mene.
F r i n a