9. nov 2007 11:15
Daj na pult in steno kar si želiš. Lahko ti pa povem svoje izkušnje, ki jih imam z veliko materiali.
Torej v pisarni imam v čajni kuhinji kerock v modri barvi, ki je položen na steno in kot pult. Po 10 ih letih uporabe je zelo grd, kjub temu, da ga čistimo redno. Ker imamo zelo trdo vodo in posledično veliko kamna se na mnjem pozna vsaka kaplja. Čistimo ga z kemijo, vendar se leta poznajo.(res ga daš lahko pobrusit, vendar to ni to).
Granit imam v domači kuhinji ravno tako na steni in kot pult. Tukaj je zgodba drugačna. Ker je bil strokovno položen in s tem tudi s posebnimi namazi zaščiten, da ne vpija vlage se obnese 200%. Na njem režemo, brez da bi rabili dilco, tolčemo, mesimo..... Skratka zelo sem zadovoljna in ga ne zamenjam.
Steklo pa ima moja mami (kot oblogo po steni) in je tudi ok. Ima jedkanega, vendar in notranje strani, tako da je na zunaj gladek in se čisti več kot odlično. pobrišeš z mokro viledo in to je to. če pa vseeno ne gre stran uporabiš še malo čistila za steklo.
Ploščice sem imela v prejšnji kuhinji in jih tudi ne bi nikoli več dala, ker se svinjarija nabira v vsaki fugi, pa če to priznaš ali ne.
Obstaja pa tudi ultrapas, ki je se ga da tako nasteno kot pult in se obnese tudi odlično. Imajo jih tudi v vseh mogočih barvah od lesenih vzorcev do ultra modnih.
Torej obcij je ogromno, sama pa moraš razdelat kaj si želiš. Sigurno pa so po sredi tudi finance.
Lepo kuhinjo in veliko uporabe ti želim.
swarovski