5. jul 2008 19:27
Hmmm???...
Ne pijem, ne kadim, ne jem tablet, nimam ven, niti nihče od prednikov jih ni imel, zmerno migam in športam, zdrava sem ko dren pa tudi srečna in zadovoljna z življenjem, tehtam 57kg - visoka 177 (pa ne shirana, že vse življenje sem taka - geni), teden dni stara krvna slika (naključni managerski pregled) je popolna - POPOLNA!...
...in vendar je to, kar se mi dogaja zadnje 4 dni NEZNOSNO (sindromi so identični opisanim v komentarjih zgoraj). Spim sploh ne več. Danes sem vzela Aspirin (verjetno ga nisem vzela že vsaj 5 let) in po njem končno umirila čutenje signalov v nogah in zaspala.
Zaenkrat moje nemirne noge pripisujem veliki meri mirovanja, ki sem jo bila zaradi dela deležna v zadnjem obdobju.
Vendar sem imela enak sindrom februarja letos (pred 5 meseci) na potovanju v Srednjo Ameriko. tam sem bila seveda prepričana, da me je pičil nek lokalni žužek. Bolečine so trajale 5 - 6 dni, za tem pa popolnoma izginile.
Danes sklepam, da so bile bolečine posledica mirovanja na letališčih, v letalu in še v avtu...
Masaže...
...pomaga? - hja, pa še kaj; masaža s timijanovo kremo, z rožmarinovo kremo, hladilno kremo, vroča kopel, knajpanje (izmenično tuširanje z mrzlo in vročo vodo), masažne žabice (tiste od Afrodite - proti celulitu)....AH, NIČ ZARES NE ZALEŽE! Morda za kako uro ali dve že, vendar...
Občutek imam, da živim le še za to, da si gnetem noge...
Zaključek - vesela sem, da sem našla ta forum. Priznam, da me je pomirilo dejstvo tega, da nisem vesoljec (prej namreč še nikoli nisem slišala za pojav nemirnih nog). Upam le, da gre res le za prekomerno sedenje.
Želim vam mirne noči! E.
popolna z napako
Sporočilo je spremenil(a) popolna z napako dne 05. jul 2008 19:30:20