17. sep 2010 21:37
jaz najprej spenim mleko kar v kozarcu /s penilcem za mleko na baterije-v Sparu ga imajo je 6 €/in nato v mleko vliješ kavo kolikor jo želiš. Lp mapi mapi
17. sep 2010 21:37
jaz najprej spenim mleko kar v kozarcu /s penilcem za mleko na baterije-v Sparu ga imajo je 6 €/in nato v mleko vliješ kavo kolikor jo želiš. Lp mapi mapi
20. sep 2010 8:39
1. maj 2012 14:23
palalačinka: Sedaj pa si mi en tak FINO polepšala dan in ponovno poskrbela da sem nostalgično razpoložen, da se ti moram kar zahvaliti z ter
. Ampak NIKAKOR z enim! Eto ti na
.
Upam, da kdaj takšno aluminijasto embalažo "zahaklam" na bolšjaku v Grazu. Komaj čakam poletnega, ker pol si lahko čas za barantanje vzamem
12. mar 2013 7:33
Bom kar tu nadaljeval, da ne odpiram nove teme.
Sicer ni čisto o kafici, se pa nanaša na le-to
Je v Mbju kakšna kavarna z dobro belo kafico, katera odpira pred 6-to uro zjutraj? Morda da štartajo delavnik ob 5-tih, ali pa še prej?
Razni McDonaldsi in tile FF oz. črpalke za gorivo ne pridejo v poštev!! Hopala, pa ste že hoteli a ne...so vas prsti srbeli a ne, a ne d???!?!?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Špageti s kozicami in omako Basilico