Išćem pa ne najdem

maja perko  

član od: 6.11.2007

sporočila: 1

tema odprta - 6. nov 2007 23:02 | ogledi: 1.531 | odgovori: 7

iščem trgovino na Vrhniki katera ima vse za slaščičarje a mogoče kddo ve kje bi bila že vnaprej se vam zahvaljujem

maja perko

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

6. nov 2007 23:07

...ni je na Vrhniki,je pa v Črnučah na Brnčičevi, trgovina Pekarne Vrhnika Vesna Leben

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

7. nov 2007 7:29

Če veš kje je tista velika poslovna stavba v kateri je Siesta bar greš tam lepo noter, spodaj. Potem greš naravnost po hodniku (sicer je bolj zapuščeno zgleda, kot v kakšni grozljivki) ampak glej na levo stran, gleve ne obračaj na desno, ker se zna zgoditi, da vidiš tole

http://www.cokoladnica.si/index.php?act=2_1&vie=cnt in potem ne vem, če boš še lahko šla naprej. No se pravi gledat na levo ali v tla. In greš naprej, potem hitro obrni glavo na desno in ne glej, ker tam je bankomat. Ne dviguj denarja, ker boš ziher vsega porabila.  No potem pa že lahko pogledaš na levo, ker tam bo Trgovina Pekarne Vrhnika v vsej svoji velikosti.

Če boš vstopila iz druge strani, tam kjer je fitnes Moj fit, se tem skušnjavam izogniš.

http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=pekarna+vrhnika+

jade

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8893

7. nov 2007 7:57

Naj pomagam, da ne boš iskala trgovine od zunaj. Stopiš v to zgradbo, kot je Jade opisala, po sredini hiše je dolg hodnik - levo in desno so trgovinice in pisarne. Glej na reklamo - velika reklama Pekarna Vrhnika. Pozdravček!

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

7. nov 2007 8:07

Če sem jez najdla, pa sem vedela, da moram samo na Brnčičevo pridet, pol ni problema. Sem se zadnjič kar tako, ad hoc spomnila, da letim pred izpitom še tja... Itak je tabla zunaj, pa not, tko da se ne moreš zgubit... Pa če celo halo obhodiš, tudi ni velika... lidka

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

7. nov 2007 8:24

jade je napisal/a:

Če boš vstopila iz druge strani, tam kjer je fitnes Moj fit, se tem skušnjavam izogniš. jade

Razen, če ven pride nova skušnjava matilda

vida u.  

član od: 1.4.2007

sporočila: 360

7. nov 2007 8:27

Ja tudi meni jo je včeraj uspelo najti. In glede na to da sem bila prvič tam sem prav uživala tam notri. Aja morem vam povedat, da jim je zmankalo kakavovega masla. Tako, da vam svetujem, da prej pokličete če so ga že dobili. Pa še nekaj me zanima, v trgovini sem vidla tiste modelčke za minjončke (ne vem če sem prav napisala). Ali mogoče katera dela s temi modeli, imate kakšen dober recept za njih in kako se s tem dela, imate kakšen dober recept za njih? vida u.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti